Skip to content
Llegir i escoltar ens fan lliures i en donen
l’oportunitat de viatjar i crear criteris i opinions
Anònim

EL PETIT EDITOR som una editorial independent valenciana que cerca la multidisciplinaritat dels textos literaris.

Vam nàixer en 2014 i des de llavors, el nostres llibres sempre volen anar més enllà del paper. Arran dels que hem publicat han nascut exposicions pictòriques, teatralitzacions i recitals poètics. Els llibres d’El Petit Editor sempre van acompanyats d’una activitat connexa, en forma de paraula o d’imatge. Més que una editorial, El Petit Editor és un projecte cultural amb quatre branques estructurades: edició de llibres i audiollibres, creació i producció d'espectacles poètics i narratius, edicions i produccions gràfiques (llibres de falles, llibres de festes…) i gravació i realització de discos.

Som persones vinculades a la cultura. La nostra és una tasca cultural constant i, per això, i perquè ens creiem el nostre treball i ens apassiona dedicar-nos-hi, sempre estem muntant i organitzant actes, activitats i presentacions. Quan presentem un llibre sempre aportem alguna activitat connectada, bé siga en format recital poètic, bé amb una lectura dramatitada de textos, una petita obra teatral…

Des de la literatura fins a la música i el teatre… El Petit Editor és una plataforma sociocultural en la que editem llibres, creem espectacles propis (Cartes a Ovidi, Ovidianes, Poeròtica, Contapoemes, Petit Ovidi…) i fem programació cultural per a entitats, associacions, ajuntaments, etc.

Igualment, des de la nostra editorial ens sumem a projectes d’altres col·lectius i n’organitzem de propis com el Festival Invers de poesia i música a Carcaixent i Urbaescenes (teatre al carrer).

Subscriu-te per estar al corrent de les nostres novetats

Selecciona idioma