Skip to content

OVIDIANES

De segur que voldreu conèixer les cançons i textos d’aquell jove que a partir de 1967, amb vint-i-sis anys, aprengué a tocar la guitarra de forma autònoma i començà a compondre les seves primeres melodies. Aquest jove que ha esdevingut un personatge essencial de la nostra cançó i cultura no és altre que Ovidi Montllor.
El cantant, poeta i actor alcoià va ser fill de gent humil de classe treballadora i així ho va transmetre en cadascuna de les seves composicions.
Ovidi va esdevenir una veu, o millor dit, la veu més àcida i crítica de la Nova Cançó, motiu pel qual podríem parlar d’una Nova Cançó Ovidiana. Sempre estimant la terra i també explicant-nos allò que sota la seua visió era una incorrecció política.
Ovidianes representa la reunió dels textos Ovidians van ser enregistrats en forma de cançó, així com també poemes de la seua collita. En la recopilació s’han arreplegat aquelles cançons i aquells poemes que estan escampades per tot arreu, amb un treball d’investigació acurat i respectuós amb l’artista, amb el seu particular to i la seua singular manera d’escriure.
Aquest llibre que teniu a les mans representa, eixe és l’anhel, l’esperit de qui va ser Ovidi Montllor.

Llegeix un fragment prement ací OVIDIANES

Selecciona idioma