Skip to content

HISTÒRIA DE LES FALLES DE CARCAIXENT. VOLUM 1.

La història d'un col·lectiu que ha marcat els passos de la societat carcaixentina en els darrers anys. La història d'una festa que va sorgir en la ciutat de Carcaixent en un moment de canvi en les estructures sociopolítiques estataless, i que poc a poc va establir-se fins a convertir-se en la primera de les festivitats locals o, almenys, en la més nombrosa i activa. Però, també, és la història de la ciutat i de la seua evolució en els darrers vuitanta anys.
El text que teniu a les mans es presenta amb una finalitat ben clara: conèixer com va nàixer la tradició de plantar falles a la ciutat de Carcaixent, com ha evolucionat la festa i documentar les transformacions seguides per les mateixes des dels origens fins l'actualitat .
Falleres, fallers, poetes, artistes, fusters, modistes, artesans i tot un seguit de persones vinculades a les falles carcaixentines desfilaran per les pàgines del llibre, amb la intenció de mostrar coralment qui han sigut, qui són i d'on han eixit els carcaixentins dintre del món de les falles.

Llegeix un fragment prement ací HISTÒRIA FALLES CARCAIXENT

Selecciona idioma